23 nov 2009

Super Tignes Week!

Omschrijving - Chalet-appartement Les Balcons de La Rosière
Chalet-appartement Les Balcons de La Rosière is rustig gelegen in de wijk Les Eucherts, aan de piste. Deze wijk heeft in korte tijd veel faciliteiten gekregen, o.a. een supermarkt, bar, restaurant, ski-school, bowling en ijsbaan. Via een rechtstreeks verlicht wandelpad bereikt u in 10 minuten lopend het oorspronkelijke centrum van La Rosière. De ski-liften liggen op ca.150 m en de ski-bus vertrekt op ca. 100 m van de accommodatie.

Chalet-appartement Les Balcons de La Rosière heeft een traditionele, Savooiaardse uitstraling. Het geheel beschikt over ruime en comfortabel ingerichte chalet-appartementen. Vanaf het balkon heeft u vaak een schitterend uitzicht op de Tarentaise vallei.

Chalet-appartement Les Balcons de La Rosière beschikt o.a. over een broodbestelservice, restaurant La Grange en een omkleedruimte met douches zodat u op de eerste en de laatste dag het uiterste uit uw wintersport-vakantie kunt halen

Mogen wij u een tip geven? Het is mogelijk om bij Chalet-appartement Les Balcons de la Rosière 7x diner of half pension bij te boeken.Boek nu uw appartement in Les Balcon de La Rosière en beleef een heerlijke wintersport-vakantie.

Chalets Margot is rustig gelegen, aan het begin van het dorp en direct aan de piste. De lift die u het ski-gebied inbrengt, bevindt zich op ca. 100 m van de chalets. Er is een rolband waarmee u vanaf de piste rechtstreeks naar de chalets kunt terugkeren. Uw wintersport begint voor de deur van uw accommodatie. Het centrum bevindt zich op ca. 350 m afstand.
Chalets Margot bestaat uit 34 chalet-appartementen welke zich in 12 naast elkaar gelegen chalets bevinden. Alle appartementen zijn comfortabel en netjes ingericht en hebben een terras op het zuiden. In het bijbehorende Hotel Margot vindt u de receptie en wordt regelmatig entertainment verzorgd. Gedurende uw verblijf wordt er regelmatig entertainment verzorgd. Tijdens de school-vakanties is er voor kinderen van 3 t/m 12 jaar dagelijks van 16.30 tot ca. 21.30 uur een animatie-programma onder begeleiding van 'animateurs' (behalve op zaterdag). Zij zullen gezamenlijk eten in het kinderrestaurant

Pension
Het gezellige pension ligt zonnig en heeft een prachtig uitzicht op de Hohe Salve.
Ligging
Centrum Söll: 300 m Openbaar overdekt zwembad Panoramabad Söll: 800 m Winkels: 300 m Station Wörgl: 12 km Vliegveld Innsbruck: 80 km Gletsjer Hintertux: 80 km Hoogteligging: 703 m Skigebied / bergbaan Skiwelt: 1 km Langlaufloipe voor het huis: 20 m Skibus (dichtstbijzijnde halte): 20 m Skiën tot aan de deur mogelijk: nee Gratis eigen hotel pendelbus: nee Station Kufstein: 14 km Dicht bij het centrum gelegen.
  • rss
  • Del.icio.us
  • Digg
  • Twitter
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Share this on Technorati
  • Post this to Myspace
  • Share this on Blinklist
  • Submit this to DesignFloat

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lure Sex
Game Make Money

 
Copyright 2009 NL-Shooping